Waanzinnige watersporten in Zeeland

watersport zeelandActief en avontuurlijk? In Zeeland kunt u genieten van de meest waanzinnige watersporten. Zeeland kent prachtige kitesurflocaties en geweldige wateren met een adembenemend onderwaterleven.

Ook u kunt kennis maken met de unieke flora en fauna. Voor lessen of een goede opfriscursus kunt u terecht bij de vele surfscholen en duikscholen in de omgeving. Voor u het weet kunt u zelf het water betreden.

Waar wacht u nog op?

 

Kitesurfen en surfscholen in Zeeland

Niet alleen kitesurfen, maar ook powerkiten, windsurfen en kajakken behoren tot de vele mogelijkheden tijdens een verblijf in Zeeland. De bekende Brouwersdam en het prachtige Grevelingenmeer vallen onder de categorie toplocaties voor kitesurfen. Bij onder meer de surfscholen Beachclub Natural High in Ouddorp en Xwatersport in Kamperland kunt u watersportervaring opdoen. Liever op het droge? Misschien is strandzeilen of kitebuggyen dan echt iets voor u!

Duiken en adembenemende Zeeuwse duiklocaties

watersport zeelandHet Zeeuwse Grevelingenmeer en de Oosterschelde zijn geweldige duiklocaties voor zowel de ervaren als de nog onervaren duiker. Ontdek de adembenemende onderwaterwereld die Zeeland te bieden heeft. Wemeldinge, Kattendijke en de zuidkust van Schouwen- Duivenland vallen onder hoog aangeschreven duiklocaties in de regio. Nog geen duikervaring? U kunt altijd aankloppen bij de Zeeuwse duikscholen, zoals Duikschool de Grevelingen en de Witte Boulevard in Renesse.