Fietsroutes langs het adembenemende kustgebied

fietsen in zeelandPak de fiets of trek de wandelschoenen aan en ontdek het prachtige kustgebied van Zeeland. Vanaf mooie wandel- en fietsroutes door de duinen, zoals de Noordzee Kustroute en de Bunkerroute, kunt u genieten van geweldige vergezichten. Enerzijds het Zeeuwse strand en de zee en anderzijds de mooie groene natuur van Zeeland. Bij warm weer kunt u natuurlijk ook even een frisse duik nemen in het water of een lekker drankje halen bij een gezellig strandpaviljoen.

Schitterende Zeeuwse dorpjes en steden

Niet alleen de natuur van Zeeland spreekt. Ontdek de charme van kustdorpjes als Zierikzee, Oostkapelle en Domburg of grotere steden als het bekende Vlissingen, hoofdstad Middelburg of het altijd gezellige Terneuzen. De schitterende Zeeuwse dorpjes en steden hebben ieder een eigen karakter en elke plek tovert gegarandeerd een lach van oor tot oor tevoorschijn bij zowel jong als oud. Bij de gezellige Zeeuwse cafeetjes en restaurantjes kunt u uiteraard terecht voor de lekkerste drankjes en gerechten.

Zeeuwse natuurgebieden om niet te missen

fietsen in zeelandElke vierkante meter van Zeeland is puur natuur. Van groene bossen tot eindeloze duingebieden. Een echte aanrader voor enthousiaste natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. Nationaal Park Oosterschelde, Slot Haamstede en Zwaakse Weel bij Goes; zomaar een greep uit tientallen Zeeuwse uitgestrekte natuurgebieden vol natuur, historie en een enorme diversiteit aan diersoorten. Kortom, vergeet uw camera niet!