Waanzinnige activiteiten rondom de Zeeuwse wateren

actief eropuit zeelandEr is niets mis met heerlijk relaxen, maar de waanzinnige activiteiten die Zeeland biedt laten gegarandeerd in iedereen de sportieveling naar boven komen. Ga bijvoorbeeld lekker wandelen of fietsen via geweldige routes door de bossen, duinen en langs de Zeeuwse stranden of kies ervoor het eens over een andere boeg te gooien. Wat dacht u van strandzeilen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Na een aantal actieve uurtjes kunt u gerust aankloppen bij een gemoedelijk strandpaviljoen voor een lekker hapje en een drankje; over het uitzicht nog niet eens gesproken.

Actie in en op de Zeeuwse wateren

Watersportliefhebber? Dan bent u zeker aan het goede adres in Zeeland. De provincie kent de mooiste kitesurf- en duiklocaties. Onder andere het Grevelingenmeer en de Oosterschelde hebben een adembenemende onderwaterwereld, maar ook op het water kunt u genieten van geweldige activiteiten. Maak een fantastische rondvaart op een prachtige zeilboot of luxe jacht en ervaar een unieke dag met familie, vrienden of collega’s. Wie als eerste de zeehonden spot!

De leukste familie- en groepsactiviteiten

eropuit zeeland58Ga eropuit met de groep en geniet van fantastische activiteiten. Gooi zo snel mogelijk een strike tijdens een gezellig potje bowlen, spring in het water bij één van de tropische zwembaden, maak een mooie solextour langs de prachtige plekjes van Zeeland of bezoek met de kinderen Klimbos Zeeuwse Helden. Ook Berkenhof’s Tropical Zoo vol dieren en attracties is een hele belevenis voor jong en oud. Wist u trouwens dat u zelfs kunt skiën bij Skidôme Terneuzen? In Zeeland is niets te gek!