Probeer de meest waanzinnige activiteiten uit in Zeeland

dagje eropuit in zeelandGa eropuit in Zeeland en ontdek de meest waanzinnige activiteiten. Zo kunt u op ontdekkingsreis gaan door de natuur van Walcheren, genieten van zon, zee en strand of lekker gaan winkelen in de mooiste winkelcentra van Vlissingen of Den Haag.

Bij Delta Park Neeltje Jans is het mogelijk een rondvaart te maken op de Oosterschelde of naar beneden te roetsjen op de geweldige waterglijbanen in het spetterende aquapark. Vervoer nodig? Spring dan snel in een unieke watertaxi en beleef een ervaring als nooit tevoren!

Een fantastisch dagje Zeeland op de fiets

Fiets langs de highlights van provincie en geniet van een fantastisch dagje Zeeland. Ontdek mooie wandel- en fietsroutes door de duinen, langs geweldige kustdorpjes als Renesse of Domburg en langs de Zeeuwse steden. Echte cultuursnuivers? Bezoek indrukwekkende musea als het Waternoodmuseum of ontdek boten barstensvol historie bij Museumhaven in Zierikzee. Wat de dag ook brengt, u kunt waar en wanneer u wilt genieten van heerlijke Zeeuws gerechten of een andere lekkere maaltijd in één van Zeelands gezellige restaurantjes of strandpaviljoenen.

Ontdek Zeelands prachtige witte zandstranden en watersport

eropuit naar het strand in zeelandDenkt u aan een dagje Zeeland, dan denkt u aan strand en watersport! En terecht, want de witte zandstranden in Zeeland zorgen voor een lach op ieders gezicht. De mogelijkheden zijn oneindig. Kies ervoor om bijvoorbeeld lekker te gaan zonnen, een potje te volleyballen of te genieten van een lekker drankje bij een strandpaviljoen, terwijl de kinderen onbezorgd zanddammetjes bouwen. Sportief? Zeeland kent prachtige duiklocaties als het Grevelingenmeer en de Brouwersdam. Ook kitesurfliefhebbers hebben de keuze uit geweldige surflocaties.