Gezellige groepsactiviteiten in Zeeland in en rondom het water

groepsuitje zeelandOp zoek naar een gezellige groepsactiviteit in Zeeland? Maak bijvoorbeeld een rondvaart over de Zeeuwse wateren of ga voor een kano- of zeiluitje met de hele groep.

Liever een activiteit aan het vaste land? Op de Zeeuwse stranden vinden diverse strandclinics plaats, maar ook kunt u onstpannen aan zee tijdens een yogacursus op de Veermansplaat of een culinaire middag volgen bij de Oesterij. Daar kunt u kennis maken met echte Zeeuwse mosselen.

Sportieve groepsactiviteiten in Zeeland

Nergens zijn meer geweldige groepsactiviteiten te doen dan in Zeeland. Wat dacht u van mountainbiken door de prachtige Zeeuwse bossen, een gezellige steptour, strandbuggyen op het brede zandstrand, avontuurlijk kajakken of groepsboogschieten? Alsof dat nog niet genoeg is, is er ook de mogelijkheid om te bowlen, paintballen of deel te nemen aan Battlefield Live, een outdoor lasergame op een realistisch speelveld. Kortom, aan sportiviteit geen gebrek!

Originele bedrijfsuitjes in Zeeland

groepsuitje zeelandStop uw zoektocht naar originele bedrijfsuitjes in Zeeland! Ga bijvoorbeeld skiën op kraakverse sneeuw bij Skidôme Terneuzen. Ook kunt u ook kiezen voor een heuse helikoptervlucht boven de provincie Zeeland, diverse workshops of ArcheryTag: een combinatie van paintball en boogschieten. Wat de dag ook brengt, de Zeeuwse dorpjes en steden staan bol van de goede restaurants, cafés en strandpaviljoenen voor de lekkerste gerechten en drankjes.