De leukste kinderactiviteiten die Zeeland kent

kinderen eropuit in zeelandVerblijf in een gezellige Zeeuwse groepsaccommodatie met kinderen, ontdek de meest spectaculaire groepsuitjes en geniet.

Wat dacht u van lasergamen bij Toversluis of een heus piratenavontuur bij Het Arsenaal in Vlissingen?

Ook is het mogelijk om met zijn allen te gaan midgetgolfen, een strike te gooien op de bowlingbaan of de kinderen voor even om te laten toveren tot ware onderzoekers bij Explorado in Oostende. Zeeland is één groot avontuur voor jong en oud!

Plons in een lekker warm tropisch zwembad

Naast de vele natuurlijke Zeeuwse wateren is er de keuze om lekker in het water plonzen bij één van de Zeeuwse zwembaden, zoals tropisch zwembad Omnium in Goes of zwembad de Parel in het mooiste kustdorpje Domburg. Zijn de kinderen gek op waterglijbanen en piratenattracties? Het Arsenaal beschikt over een fantastisch aquapark met spannende attracties en glijbanen. Dat zijn nog eens leuke groepsuitjes met kinderen!

Voor de echte dierenliefhebbers onder ons

eropuit zeeland20Er zijn ongekend veel groepsuitjes met kinderen mogelijk in Zeeland. De echte dierenliefhebbers kunnen zich prima vermaken in de Zeeuwse streek. Ontdek een wilde beestenbende bij Berkenhof’s Tropical Zoo in Kwadendamme of kies ervoor om kennis te maken met de ongelooflijke onderwaterwereld bij Sealife Blankenberge. Gek op zeehonden? Maak dan een rondvaart over de prachtige Oosterschelde en spot deze prachtige beesten in het wild.