Vergaderen en overnachten in Zeeland: ontdek de beste vergaderlocaties!

Vergaderen en overnachten in Zeeland op één vergaderlocatie? Bij GroepenZeeland boekt u snel en eenvoudig comfortabele accommodaties. Bepaal zelf de ideale vergaderlocatie in Zeeland en kies een verblijf met de gewenste faciliteiten, zoals een accommodatie met vergaderzaal, beamer en/of flipover.

Op één locatie vergaderen en overnachten, zoek direct in ons aanbod:

Een zakelijk verblijf in Zeeland is perfect te combineren met teambuilding en gezellige bedrijfsuitjes, zoals een solextour of een yogacursus om even te ontspannen. De Zeeuwse dorpjes en steden bieden eveneens uitstekende eetgelegenheden voor allerhande lunches en diners.

Zoek hieronder direct in ons aanbod groepsaccommodaties voor vergaderen en overnachten in Zeeland en vraag een vrijblijvende reservering aan.

Verfijn uw resultaten

Toon filters

Indeling / kamers

Reset filters

{{ selectedMarker.name[1] }}

  • {{ selectedMarker.company.address.street + ' ' + selectedMarker.company.address.number }}
    {{ selectedMarker.company.address.postcode + ' ' + selectedMarker.company.address.city }}
  • {{ selectedMarker.company.telephone }}
  • {{ selectedMarker.zoover_score }} o.b.v. {{ selectedMarker.zoover_total }} beoordelingen
Bekijk accommodatie Bezoek website
Geen accommodaties gevonden

Vergaderen en overnachten in Zeeland combineren met teambuilding

Vergaderen en overnachten in Zeeland kunt u natuurlijk combineren met een uitdagende teambuildingssessie.  Bundel de krachten en maak een gezamenlijke zeiltocht met een luxe jacht op de Oosterschelde inclusief diner of maak uw keuze uit interessante workshops, zoals een cocktailworkshop of het maken van een zogenoemde lipdub, ofwel videoclip, met alle collega’s. In combinatie met teambuilding worden zakelijke bijeenkomsten nog waardevoller.

Gezellige bedrijfsuitjes 

Ook is Zeeland de uitvalbasis voor de gezelligste bedrijfsuitjes met collega’s. Wat dacht u van blokarten en powerkiten op het strand in Brouwershaven of ArcheryTag, een combinatie van paintball en boogschieten? Ook kunt u met collega’s de competitie aangaan tijdens actieve bedrijfsuitjes in Zeeland. Bijvoorbeeld ‘The Team Battle’ waar tijdens vier uitdagende outdoor activiteiten zoveel mogelijk punten behaald moeten worden of ‘Go Extreme’, een combinatie van paintball, buggyrijden en banaanvaren in Oesterdam!

Vergaderen én overnachten in Zeeland is nog nooit zo gemakkelijk geweest!