De leukste groepsaccommodaties voor een onvergetelijk schoolkamp of schoolreisje in Zeeland

Schoolkamp in Zeeland? Bij GroepenZeeland vindt u de voordeligste groepsaccommodaties en leukste groepsactiviteiten voor een onvergetelijk schoolkamp. Met onze eenvoudige zoek- en boekfunctie boekt u snel en gemakkelijk een groepsaccommodatie met uitstekende faciliteiten, zoals speelfaciliteiten en/of een grote gezamenlijke ruimte voor een gezellig ontbijt of bonte avond. Ook biedt de omgeving talloze mogelijkheden voor leuke groepsactiviteiten, zoals een dropping in het bos of een avontuurlijke rondvaart over de Zeeuwse wateren tijdens een fantastisch schoolkamp in Zeeland!

Verfijn uw resultaten

Toon filters

Indeling / kamers

Reset filters

{{ selectedMarker.name[1] }}

  • {{ selectedMarker.company.address.street + ' ' + selectedMarker.company.address.number }}
    {{ selectedMarker.company.address.postcode + ' ' + selectedMarker.company.address.city }}
  • {{ selectedMarker.company.telephone }}
  • {{ selectedMarker.zoover_score }} o.b.v. {{ selectedMarker.zoover_total }} beoordelingen
Bekijk accommodatie Bezoek website
Geen accommodaties gevonden

De leukste groepsactiviteiten tijdens een schoolkamp

Naast gezellige spelletjes en groepsbezigheden die gedaan kunnen worden in en rondom de groepsaccommodaties is er een enorme keuze uit leuke groepsactiviteiten in Zeeland. Van paintballen, bowlen en midgetgolfen tot indrukwekkende musea, zwembaden en overweldigende natuurgebieden; een schoolkamp in Zeeland kunt u zo veelzijdig maken als u wilt. Niet is te gek en de mogelijkheden zijn ongekend. Het is tevens mogelijk om met de groep een dagje naar België te gaan. Dat wordt een schoolkamp om nooit te vergeten!

Met zijn allen op schoolreisje naar Zeeland

Ook biedt Zeeland de mogelijkheid voor een fantastisch schoolreisje met de hele klas. Ga op avontuur en ontdek met zijn allen de ware beestenbende bij Berkenhof’s Tropical Zoo of maak kennis met de diverse waterattracties en zeedieren van Deltapark Neeltje Jans. Ook zijn het Waternoodmuseum in Ouwerkerk en het Fruitteeltmuseum in Kapelle, nabij de kust voor een gezellige middagpauze tips voor een gezellig schoolreisje tijdens een schoolkamp in Zeeland.