Luxe groepsaccommodatie Villa Grevelingen in Brouwershaven   

Luxe groepsaccommodatie Villa Grevelingen in Brouwershaven, daar waar gezinnen, vriendengroepen en collega’s pal aan het Grevelingenmeer kunnen genieten van een comfortabel verblijf in Zeeland. De groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien en de locatie is buitengewoon adembenemend. Beoefen diverse watersporten, slenter door de straatjes van historische vissersdorpen of wandel over dijken, door bossen en langs de zee. De unieke combinatie van een verblijf nabij de Noordzee en Grevelingen garandeert een geweldig verblijf! 

Inrichting groepsaccommodatie Villa Grevelingen in Brouwershaven   

Luxe en comfort, dat vindt u bij groepsaccommodatie Villa Grevelingen in Brouwershaven voor maximaal 22 personen. Omgeven door rust beschikt de vakantievilla over ruime en sfeervolle verblijfruimten, een complete woonkeuken en riante slaapkamers en badkamers. In de omliggende tuin bevinden zich onder meer terrasjes, een boomgaard en een speelweide voor de kinderen. Bij aangrenzende parken, waaronder Landal Port-Greve, kunt u eveneens gebruik maken van voorzieningen zoals fietsverhuur, eet- en drinkgelegenheden en de zeil- en duikschool.  

Eropuit in de omgeving van Brouwershaven   

In de omgeving is er van alles te beleven voor jong en oud. Het gezellige Brouwershaven, maar ook Vlissingen en Goes zijn leuke plaatsen om te ontdekken. Rondom Brouwershaven kunt u heerlijk wandelen en fietsen door de duinen, langs de kust en door prachtige natuurgebieden. Een tip voor watersporters: het nabijgelegen Domburg staat bekend als geweldige watersportlocatie. Ook de Zeeuwse bezienswaardigheden als de welbekende Deltawerken en de Zeelandbrug zijn zeker de moeite waard om te bezichtigen. Er zijn eveneens diverse speelboerderijen en zwembaden in de buurt. Een echte aanrader voor groepen met kinderen.

Villa Grevelingen

Foto's van Villa Grevelingen

Accommodaties van Villa Grevelingen

Villa Grevelingen

22 Personen
8 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen