Gezellige groepsaccommodaties Weltevreden in Oostkapelle    

Verblijven en overnachten in een gemoedelijke, kleinschalige en kindvriendelijke groepsaccommodatie in Oostkapelle? Dan zijn de groepsaccommodaties van Vakantieoord Weltevreden een ware aanrader. Naast fantastische faciliteiten waaronder een gezellig bruincafé, groot speel- en volleybalveld en avontuurlijke speeltuin voor de kleintjes liggen beide accommodaties in een prachtige omgeving voor de leukste dagjes uit. Ook wordt hulp geboden bij het samenstellen van programma’s op onder meer educatief, sportief of cultureel-historisch gebied! 

Inrichting groepsaccommodaties Weltevreden in Oostkapelle 

De twee gezellige groepsaccommodaties van Weltevreden zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor maximaal 43 personen. Beide groepsverblijven, Hoofdgebouw en Koetshuis, beschikken over een goed gefaciliteerde keuken, huiskamer en eetzaal, sanitair en comfortabele slaapkamers. Het Koetshuis is geheel gelijkvloers en dus ook ideaal voor groepen met mindervaliden. Voor jong en oud zijn er allerlei voorzieningen in en rondom de groepsaccommodaties, er is gratis wifi en u heeft de mogelijkheid om heerlijk te barbecueën met zijn allen. 

Eropuit in de omgeving van Oostkapelle

Ga eropuit in de omgeving van Oostkapelle tijdens uw verblijf. Spring op de fiets en ontdek gezellige steden als Vlissingen en Middelburg of ga juist voor de gezellige kustdorpjes. Natuurlijk kunt u ook lekker vertoeven op het strand of wandelen door de mooiste natuur- en duingebieden van Zeeland. De omgeving van de groepsaccommodaties biedt eveneens talloze mogelijkheden voor de leukste dagjes uit, zoals een dagje naar Berkenhof’s Tropical Zoo of een vaartocht over de Zeeuwse wateren. Speciaal voor de watersportliefhebbers: bij onder meer Domburg en het Veerse Meer vindt u prachtige watersportlocaties en diverse kitesurf- en duikscholen.

Vakantieoord Weltevreden

Foto's van Vakantieoord Weltevreden

Accommodaties van Vakantieoord Weltevreden

Weltevreden - Hoofdgebouw

27 Personen
6 Slaapkamers

Weltevreden - Koetshuis

16 Personen
6 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen