Ruime groepsaccommodatie Het Vleugelhof in ’s Heerenhoek 

Een onvergetelijk familieweekend of gezellige midweek met familie of vrienden? Verblijf en overnacht in groepsaccommodatie Het Vleugelhof in ’s Heerenhoek en beleef met zijn allen een fantastisch verblijf. U beschikt over uitstekende faciliteiten tijdens uw verblijf en zowel in als rondom de groepsaccommodatie is er van alles te doen voor jong en oud. De omgeving biedt allerlei leuke activiteiten, talloze bezienswaardigheden zoals de nabijgelegen haven van Vlissingen en prachtige natuurgebieden. Natuurlijk geweldig voor rustzoekers en natuurliefhebbers!  

Inrichting groepsaccommodatie Het Vleugelhof in ’s Heerenhoek 

De prachtige Zuid-Bevelandse groepsboerderij is geschikt voor groepen tot maximaal 14 personen en is van alle gemakken voorzien. Naast een gezellige woonkeuken en eet- en zitkamer beschikt de groepsaccommodatie over comfortabele slaapkamers en goede sanitaire voorzieningen. Speciaal voor kinderen is er zelfs een fantastische speelzolder met onder meer een voetbaltafel voor uren speelplezier. Te gek!

Eropuit in de omgeving van ’s Heerenhoek

Er is niets leukers dan eropuit gaan in de omgeving van het centraal in Zeeland gelegen ’s Heerenhoek tijdens een verblijf in groepsaccommodatie Het Vleugelhof. Ga bijvoorbeeld gezellig een dagje naar het pittoreske dorpje Nisse of bezoek een van de grotere Zeeuwse steden als Goes, Middelburg  of Vlissingen. Breng ook eens een bezoekje aan de oesterputten in Yerseke of de Oosterscheldekering.

Echt iets origineels met de familie? Voor groepen met kinderen wacht een spannend avontuur in Berkenhof’s Tropical Zoo & Vlindertuin in Kwadendamme. En daar kunt u heen met de bijzondere stoomtrein Goes-Hoedekenskerke.

Nog een leuke tip? Een complete dag vol fun en actie en lekker eten bij Klok’uus in het nabijgelegen ’s-Heer Arendskerke.

Vakantieboerderij Het Vleugelhof

Foto's van Vakantieboerderij Het Vleugelhof

Accommodaties van Vakantieboerderij Het Vleugelhof

Vakantieboerderij Het Vleugelhof

14 Personen
6 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen