Luxe groepsaccommodatie De Rietgors in Zeeland

Geniet van een ontspannen verblijf in groepsaccommodatie De Rietgors in Zeeland. De groepsaccommodatie is gelegen in natuurgebied Plan Tureluur in het zuiden van het eiland Schouwen Duiveland. Dit natuurgebied is voor broedplaats voor vogels en een ideale plek om te genieten van de rust, ruimte en natuur. De accommodatie is dan ook de perfecte plek locatie voor een verblijf met vrienden, familie of collega’s.

Luxe groepsaccommodatie voor 24 personen in Moriaanshoofd in Zeeland

De luxe groepsaccommodatie beschikt over 6 luxe slaapkamers met eigen sanitair en comfortabele bedden. De kamers zijn geschikt voor 2-4 personen. 

De ruime woonkamer biedt een prachtig uitzicht op het natuurgebied. Neem plaats op het terras en laat u verrassen door de schoonheid van Zeeland. In de ruime keuken met inbouwapparatuur kunt u zelf een heerlijke maaltijd bereiden. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de barbecue onder de sfeervolle overkapping met buitenhaard. 

Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken op de trampoline, schommels, glijbaan of speelhuisjes. 

Focus op duurzaamheid en een goede gezondheid

Groepsaccommodatie de Rietgors ligt in een groene omgeving en hecht veel waarde aan het behoud van de natuur. Zo zijn er onder andere zonnepanelen en zonneboilers geplaatst om optimaal gebruik te maken van groene energie. 

Heeft u astma, COPD of andere luchtwegklachten? Dan is het goed om te weten dat het mogelijk is om extra luchtfilters te plaatsen in de groepsaccommodatie om de lucht te zuiveren. 

Unieke ligging in de natuur

De Rietsgors is gelegen op de ideale locatie in Zeeland! Midden in de natuur waar u kunt genieten van een prachtig wijds uitzicht en de bijzondere vogels. Op slechts 6 kilometer afstand treft u het strand en diverse gezellige dorpen. Breng een bezoek aan Burgh Haamstede, Renesse of Zierikzee en geniet van een gezellig dagje uit. 

Laat u verrassen door een verblijf op een toplocatie in Zeeland!


Accommodaties van Rietgors

Groepsaccommodatie De Rietgors

24 Personen
6 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen