Gezellige groepsaccommodaties Klaverweide in Ellemeet 

Op het gezelligste recreatiepark van Zeeland vindt u sfeervolle en comfortabele groepsaccommodaties waar u met uw hele gezelschap kunt genieten van een welverdiend verblijf. De groepsaccommodaties van Klaverweide in Ellemeet liggen direct aan de Zeeuwse kust. Enkele zijn ook geschikt voor mindervaliden. Supermarkt 't Klavermeisje, sport- en speelvelden, avontuurlijke speeltuin, fietsverhuur en kinderboerderij vallen onder andere onder de uitstekende faciliteiten die klaverweide te bieden heeft.  

Inrichting groepsaccommodaties Klaverweide in Ellemeet  

Of u nu op zoek bent naar een gezellige en comfortabele groepsaccommodatie of een luxueus verblijf, bij Klaverweide bent u zeker aan het juiste adres en kunt u met maximaal 70 personen heerlijk overnachten aan de Zeeuwse kust. Diverse accommodaties zijn zelfs geheel rolstoelvriendelijk en beschikken over aangepaste badkamers en hoog-laagbedden in de slaapkamers. Ook biedt Klaverweide een ruime en gezellige groepsaccommodatie, speciaal voor onvergetelijke schoolkampen, familieweekenden of een uitje met de hele sportvereniging in Ellemeet.

Eropuit in de omgeving van Ellemeet

De omgeving van Ellemeet biedt vele mogelijkheden voor jong en oud, rustzoekers en sportieve- en actievelingen. U kunt onder meer fantastische wandelingen of fietstochten maken door de prachtige duingebieden, gemoedelijke dorpjes en over de Brouwersdam. Ook is het nabijgelegen strand dé plek om lekker te zonnen, een enorm zandkasteel te bouwen of kennis te maken met diverse watersporten. Bij de kitesurfschool op het park of de duikschool in Renesse kunt u terecht voor lessen en/of opfriscursussen. Op een steenworp afstand kunt u genieten van de leukste dagjes uit in Zeeland, zoals een rondvaart op de Oosterschelde of een kijkje bij de Zeeuwse Deltawerken! 

Recreatiepark Klaverweide

Foto's van Recreatiepark Klaverweide

Accommodaties van Recreatiepark Klaverweide

Klaproos***** Recreatiepark Klaverweide

34 Personen
9 Slaapkamers

Molenzicht***** Recreatiepark Klaverweide

23 Personen
9 Slaapkamers

Meidoorn**** Recreatiepark Klaverweide

32 Personen
8 Slaapkamers

Klavertje***** Recreatiepark Klaverweide

16 Personen
4 Slaapkamers

Boterbloem*** Recreatiepark Klaverweide

70 Personen
15 Slaapkamers

Distel***** Recreatiepark Klaverweide

40 Personen
10 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen