Comfortabele groepsaccommodaties In de Boogerd in Burgh-Haamstede 

Aan de rand van de duinen en nabij het strand van Schouwen-Duiveland liggen de comfortabele en luxe groepsaccommodaties van In de Boogerd in Burgh-Haamstede. Elke groepsaccommodatie heeft haar eigen charme en zijn ingericht voor volledige zelfverzorging, maar u kunt ook genieten van de exclusieve maaltijdverzorging. De faciliteiten van de compleet ingerichte verblijven zijn uitstekend en voor kinderen is er onder meer een tennis- en voetbaltafel en een schommel aanwezig. De ligging van de accommodatie biedt vele mogelijkheden voor de leukste dagjes uit voor jong en oud! 

Inrichting groepsaccommodaties In de Boogerd in Burgh-Haamstede 

De groepsaccommodaties van In de Boogerd zijn geschikt voor groepen tot maximaal 48 personen. Iedere accommodatie is eigen, maar zijn allemaal vrijstaand en beschikken over een gezellige woonkamer, goed gefaciliteerde keuken, sanitair en comfortabele slaapkamers. Daarnaast heeft elk groepsvakantiehuis een groot speelveld waar u met uw eigen groep kunt sporten en spelen. Gedurende het hele verblijf beschikt u over wifi en auto’s kunnen geparkeerd worden bij de groepsaccommodatie. 

Eropuit in de omgeving van Burgh-Haamstede 

Ga er tijdens uw verblijf met de hele groep op uit in en rondom Burgh-Haamstede. Naast het feit dat er prachtig gewandeld en gefietst kan worden, kunt u bijvoorbeeld ook heerlijk zwemmen, sporten en zonnen op het nabijgelegen strand. Ook kunt u een avontuurlijke strandclinic volgen of in de omgeving gaan kitesurfen of zelfs duiken en de adembenemende Zeeuwse onderwaterwereld ontdekken. Echt iets speciaals? Ontdek de Deltawerken, maak een rondvaart over de Oosterschelde of snuif cultuur in Burgh-Haamstede zelf. Voor een gezellig groepsetentje bent u hier ook zeker aan het juiste adres! 

In de Boogerd Recreatie

Foto's van In de Boogerd Recreatie

Accommodaties van In de Boogerd Recreatie

Huis Groenoord

18 Personen
9 Slaapkamers

Huis De Bron

12 Personen
7 Slaapkamers

Hoeve De Haayman

36 Personen
16 Slaapkamers

Hoeve De Bosrand

48 Personen
8 Slaapkamers

Huis Zonneduin

16 Personen
8 Slaapkamers

Hoeve Zonzijde

34 Personen
15 Slaapkamers

Hoeve De Elzenmeet

30 Personen
6 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen