Groepshuizen en groepshotel Oase in Zoutelande 

Volop genieten van comfort en overnachten nabij de kust van Zoutlande? Kom met de hele groep naar één van de groepshuizen of het groepshotel van Oase. Daar worden uw dromen werkelijkheid. Of u nu met een kleine, middelgrote of grote groep wilt overnachten, bij Oase in Zoutelande zit u meer dan goed. Geniet van uitstekende faciliteiten, ontdek de lange kustlijn en ga er gezellig met zijn allen op uit in de wijde omgeving. Ervaar Zeeland als nooit tevoren!   

Inrichting groepshotel en groepshuizen Oase in Zoutelande 

De groepsaccommodaties van Oase voor groepen van 8 tot en met 28 personen zijn comfortabel en ieder uniek, vrijstaand en ruim opgezet. Alle groepsverblijven hebben onder meer een gezellig woongedeelte, gefaciliteerde keuken en comfortabele slaapkamers. Ook is één van de groepsaccommodaties volledig gelijkvloers en dus rolstoeltoegankelijk. Dat maakt een verblijf met mindervaliden en zorggroepen in Zoutelande ook erg aantrekkelijk.  

Verblijven in het comfortabele groepshotel betekent dat er geen andere gasten overnachten tijdens uw verblijf. De receptie bevindt zich echter wel in deze accommodatie. 

Eropuit in de omgeving van Zoutelande 

De omgeving van Zoutelande is veelzijdig en leent zich uitstekend voor fantastische groepsuitjes met vrienden, familie of verenigingen. Wandelen, fietsen, cultuur snuiven of kitesurfen in Domburg, het is helemaal aan u. Echte aanraders tijdens een verblijf in Zoutelande zijn ook de Zeeuwse Deltawerken, het Grevelingenmeer of special voor groepen met kinderen: Het Arsenaal met een piratenpark en zeeaquarium. Op het nabijgelegen strand van Zoutelande bevindt zich ook het Bunkermuseum en een gezellig strandpaviljoen voor een heerlijk hapje en drankje. 

Hotel en Bungalowverhuur Oase

Foto's van Hotel en Bungalowverhuur Oase

Accommodaties van Hotel en Bungalowverhuur Oase

Groepshotel Oase

28 Personen
13 Slaapkamers

Groepshuis Oase

13 Personen
6 Slaapkamers

De Loeiboei

10 Personen
4 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen