Comfortabele groepsaccommodatie Hof van Renesse in Noordwelle

Verblijven en overnachten aan zee in één van de comfortabele groepsaccommodaties van Hof van Renesse, dat is pas genieten. Kom met familie, vrienden of collega’s en ontdek de uitstekende faciliteiten voor een onvergetelijk en ontspannen verblijf. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken zijn de groepsaccommodaties van alle gemakken voorzien en beschikt Het Hofje zelfs over een prachtig verwarmd privézwembad met aangrenzend mediterraan terras. Kortom, luxe, comfort en een hoop gezelligheid!

Inrichting groepsaccommodaties Hof van Renesse in Noordwelle

De groepsaccommodaties van Hof van Renesse lenen zich voor de leukste familieweekenden, gezelligste teamuitjes en meerdaagse vergaderingen met maximaal 37 personen. De groepsaccommodaties beschikken beide over ruime kamers met sfeervolle inrichting, goed onderhouden sanitair en moderne faciliteiten zoals snelle wifi. Er is meer dan genoeg bewegingsvrijheid en door de perfecte ligging is er voldoende privacy. U kunt in de groepsaccommodaties van Hof van Renesse verblijven op basis van logies en zelfverzorging. 

Eropuit in de omgeving van Noordwelle 

Ga er tijdens uw verblijf met de hele groep op uit en ontdek gezellige kustplaatjes als Renesse en Noordwelle en het op steenworp afstand gelegen strand. Via mooie wandel- en fietsroutes kunt u de prachtige Zeeuwse natuur beleven. In de buurt zijn ook verschillende duik-, kitesurf- en zeillocaties voor zowel de onervaren als ervaren watersporters. Voor groepen met kinderen is een avontuurlijk dagje Klimbos Zeeuwse Helden, Berkenhof’s Tropical Zoo of de Five Star Farm in Kamperland natuurlijk onvergetelijk. 

Hof van Renesse

Foto's van Hof van Renesse

Accommodaties van Hof van Renesse

Groepsaccommodatie Lockershof 6

17 Personen
5 Slaapkamers

Groepsaccommodatie Lockershof 4

20 Personen
9 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen