Groepsaccommodatie in Ouwerkerk in de zonnigste provincie van Nederland

Het Hooge Huis is dé groepsaccommodatie, gelegen in de zonnigste provincie van Nederland: Zeeland! Dit luxe 25-persoonse vakantiehuis is erg geschikt voor families met kinderen, senioren en mindervaliden. Het Hooge Huis is een nieuwe duurzaam ingerichte accommodatie die compleet is ingericht en van alle gemakken is voorzien. Bovendien is de omgeving bijzonder veelzijdig. Een uitgestrekt wandelgebied en klein strand, allemaal slechts op steenworp afstand!

Luxe 25-persoons groepsaccommodatie, van alle gemakken voorzien

Luxe groepsaccommodatie Het Hooge Huis is van alle gemakken voorzien. Het groepshuis beschikt over 7 slaapkamers met eigen badkamer, een eetzaal, zitkamer en grote keuken. Er is zelfs een speelkelder aanwezig voor kinderen. 

Het hele huis is rolstoelvriendelijk en toegankelijk voor mindervaliden. In de hele accommodatie zijn de doorgangen ruim en daarnaast is een lift aanwezig. Tevens zijn de badkamers voorzien van hulpmiddelen en alarmeringssystemen. 

Vanaf de veranda en het terras beschikken groepen over een verbluffend uitzicht op de Zeelandbrug en skyline van Zierikzee. Het Hooge Huis beschikt ook over andere leuke extra’s zoals: een grote tuin met speelveld, ruime parkeergelegenheid en draadloos wifi-netwerk.

Ouwerkerk en haar omgeving verkennen

Gedurende een verblijf in Het Hooge Huis is het een heuse aanrader om een uitstapje te maken. Ga lekker wandelen en fietsen in de nabije omgeving, beleef een dagje strand of verken bijvoorbeeld Ouwerkerk of omliggende dorpjes als het historische Zierikzee. Schouwen-Duiveland biedt allerlei mogelijkheden voor groepen!


Het Hooge Huis

Foto's van Het Hooge Huis

Accommodaties van Het Hooge Huis

Hooge Huis

25 Personen
7 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen