Groepsaccommodatie Duinzicht in Westkapelle  

Groepsaccommodatie Duinzicht, gelegen in het gezellige Zeeuwse dorpje Westkapelle, is dé plek voor een geweldig groepsverblijf. Of u nu met een kleine of grote groep wilt genieten van bijvoorbeeld een vrienden- of familieweekend, hier zit u goed. Het is namelijk zo dat de groepsaccommodatie is opgedeeld in 3 mooie groepsaccommodaties. De verblijven zijn allen voorzien van uitstekende faciliteiten, erg ruim opgezet en bovenal rolstoelvriendelijk. Ook voor mensen die minder goed ter been zijn of groepen met ouderen is een groepsverblijf bij Duinzicht dus een echte aanrader.  

Inrichting groepsaccommodatie Duinzicht in Westkapelle 

Groepen tot maar liefst 61 personen kunnen overnachten in deze ruime groepsaccommodatie in Westkapelle. Groepsaccommodatie Duinzicht is opgedeeld in 3 aparte groepshuizen voor 18, 20 en 23 personen en kunnen ook gecombineerd worden gehuurd.

Elk verblijf is voorzien van een woonkamer, gezellige eetkeuken, comfortabele slaapkamers en goede sanitaire voorzieningen. Voor rolstoelgebruikers en mindervaliden is er op de begane grond aangepast sanitair aanwezig. Twee van de groepsaccommodaties beschikt over meerdere slaapkamers met hoog-laagbedden. 

Aan de voorkant van het gebouw bevindt zich een prachtige tuin. Elke groepsaccommodatie bezit hier een eigen gedeelte van. Ook beschikt ieder huis over een terras met tuinmeubilair en barbecue. Het gezamenlijke grasveld met speelweide is fantastisch voor sport en biedt speelmogelijkheden voor kinderen. Auto’s kunnen op de parkeerruimte van het terrein geparkeerd worden of op de parkeerstrook aan de weg. 

Eropuit in de omgeving van Westkapelle   

Eropuit in Westkapelle? Er is werkelijk van alles te beleven in de omgeving van groepsaccommodatie Duinzicht. De ideale ligging nabij zee, gezellige dorpjes en steden, maar ook de mooie natuur zorgt voor mooie wandel- en fietstochten. Ga naar zee voor een gezellige middag vol zwemplezier, kom tot rust bij een gezellig strandpaviljoen of beleef een dag vol bezienswaardigheden in bijvoorbeeld Vlissingen of Middelburg. 

Tip! Domburg ligt naast Westkapelle en leent zich uitstekend als watersportlocatie.

Groepsaccommodatie Duinzicht in Westkapelle

Foto's van Groepsaccommodatie Duinzicht in Westkapelle

Accommodaties van Groepsaccommodatie Duinzicht in Westkapelle

Duinzicht 1

18 Personen
6 Slaapkamers

Duinzicht 3

20 Personen
7 Slaapkamers

Duinzicht 5

23 Personen
7 Slaapkamers

Duinzicht 61 personen

61 Personen
20 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen