Luxe groepsaccommodatie Duinoord in Oostkapelle

Luxe groepsaccommodatie Duinoord in Oostkapelle, direct gelegen aan de Zeeuwse kust, is de droomlocatie voor een fantastisch verblijf in Zeeland met familie, vrienden, collega’s of de vereniging. Er is aan alles gedacht om jong en oud een comfortabel verblijf te bezorgen. De faciliteiten, waaronder gratis wifi, zijn meer dan uitstekend en de schitterende omgeving van onze luxe groepsaccommodatie in Oostkapelle garandeert de leukste dagjes uit. U zult eveneens verstelt staan van de verrassende duingebieden en natuurlandschappen.

Inrichting groepsaccommodatie Duinoord in Oostkapelle

De authentiek ogende groepsaccommodatie Duinoord is geschikt voor groepen van 8 tot en met 20 personen en beschikt onder meer over een gezellige en ruime woonkamer, goed gefaciliteerde keuken, fantastisch buitenterras in de tuin en 5 slaapkamers waarvan 2 op de begane grond, allemaal met een eigen badkamer. Naast zelfverzorging heeft u de keuze uit logies met ontbijt en halfpension. Ook biedt Duinoord exclusieve cateringservice. Dat is pas onbezorgd.

Auto’s kunnen gedurende het hele verblijf vrijblijvend op de privé parkeerplaats naast de groepsaccommodatie geparkeerd worden.

Eropuit in de omgeving van Oostkapelle

Ga voor de leukste dagjes uit tijdens uw verblijf en ontdek het nabijgelegen strand of beoefenen diverse watersporten op de mooiste locaties. Nog geen ervaring? Bij één van de vele kitesurf- en duikscholen in de buurt heeft u het zo onder de knie. Nabij de groepsaccommodatie ligt ook een manege, een zwembad en een avontuurlijke speeltuin voor kinderen. Ook kunt u de mooiste wandel- en fietstochten maken in de adembenemende omgeving. Neem bij een gezellig strandpaviljoen aan de kust even een rustmomentje onder het genot van een lekker drankje! 

Groepsaccommodatie Duinoord

Foto's van Groepsaccommodatie Duinoord

Accommodaties van Groepsaccommodatie Duinoord

Groepsaccommodatie Duinoord

20 Personen
5 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen