Gezellige groepsaccommodatie Den Osse in Brouwershaven

Op zoek naar een gezellige (rolstoeltoegankelijke) groepsaccommodatie in Zeeland? Verblijf en overnacht met families, vrienden, senioren of mindervaliden in groepsaccommodatie Den Osse in Brouwershaven en geniet van een fantastische tijd. De compleet ingerichte groepsaccommodatie biedt vele extra’s, waaronder uitstekende faciliteiten zoals wifi. Rondom het verblijf bevindt zich een grote privétuin en een speel- en sportveld voor jong en oud. Daarnaast leent de omgeving zich perfect voor de leukste dagjes uit! 

Inrichting groepsaccommodatie Den Osse in Brouwershaven

Groepsaccommodatie Den Osse in Brouwershaven is geschikt voor groepen van 20 tot 46 personen en beschikt over onder meer een gezellige gezamenlijke ruimte met openhaard en een zeer professionele keuken. De ruime en moderne groepsaccommodatie telt totaal 9 comfortabele slaapkamers à 4 personen en 3 badkamers waarvan 1 invalidenbadkamer. Voor meer privacy en luxe of grotere groepen zijn motelkamers met eigen entree en badkamer te boeken. Huisdieren zijn toegestaan, er is een professionele drooginstallatie speciaal voor duikers en parkeren kan uiteraard bij de accommodatie.

Eropuit in de omgeving van Brouwershaven

Echte rustzoekers of een stelletje actievelingen; in en rondom Brouwershaven zijn de mogelijkheden om eropuit te gaan ongekend. U kunt heerlijk wandelen en fietsen of een dagje naar het strand gaan om te zonnen, zwemmen of bijvoorbeeld te gaan vliegeren. De nabijgelegen Brouwersdam is dé plek voor watersporters en ook het Grevelingenmeer, gelegen op steenworp afstand van de groepsaccommodatie, is zeker de moeite waard. Uiteraard kunt u ook gezellig een middagje bowlen, midgetgolfen of lekker uit eten gaan in Brouwershaven.

Groepsaccommodatie Den Osse

Foto's van Groepsaccommodatie Den Osse

Accommodaties van Groepsaccommodatie Den Osse

Groepsaccommodatie Den Osse

36 Personen
13 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen