Groepsaccommodatie De Stelhoeve in Wemeldinge 

Op zoek naar een comfortabel, zorgeloos en onvergetelijk verblijf in Zeeland? Bij luxe vijfsterren groepsaccommodatie De Stelhoeve in Wemeldinge geniet u met familie, vrienden of collega’s van een prachtig verblijf in Zeeland. De vele faciliteiten zijn ongekend en ook voor zorggroepen en zakelijke bijeenkomsten biedt groepsaccommodatie De Stelhoeve uitkomst. De ligging aan zee is overweldigend en zowel rondom de groepsaccommodatie als in de wijde omgeving zijn er allerlei activiteiten te doen voor jong en oud! 


Inrichting groepsaccommodatie De Stelhoeve in Wemeldinge 

De luxe groepsaccommodatie voor maximaal 65 personen beschikt over een goed gefaciliteerde horecakeuken die van alle gemakken is voorzien en de 14 ruime comfortabele slaapkamers hebben allen een eigen badkamer inclusief douche, toilet en wastafel. Voorheen was De Stelhoeve een Zeeuwse boerderij die nu helemaal nieuw opgebouwd is. Vier slaapkamers hebben zelfs nog een echte nostalgische bedstede. 


Om u helemaal te ontzorgen is het ook mogelijk om de verzorging uit te besteden middels exclusieve catering, van eenvoudig tot uitgebreid, helemaal gebaseerd op uw wensen. 


Eropuit in de omgeving van Wemeldinge 

De omgeving van Wemeldinge is prachtig, veelzijdig en biedt voor ieder wat wils. De groepsaccommodatie is gelegen aan de dijk van de Oosterschelde en slechts een paar stappen verwijderd van de zee en het grootste Nationaal Park van Nederland. Rondom de groepsaccommodatie is het fantastisch wandelen en fietsen langs het water en tussen de boomgaarden, maar ook het gezellige Wemeldinge en haar jachthaven zijn zeker een bezoekje waard. Ook kunt u in de buurt watersporten als zeilen, duiken beoefenen, winkelen in het bruisende Goes of golfen bij het nabijgelegen Goese Golf. Ook voor bedrijfsuitjes en teambuilding is er genoeg aanbod.

 


Foto's van De Stelhoeve

Accommodaties van De Stelhoeve

de Stelhoeve

56 Personen
14 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen