Gezellige groepsaccommodatie CJV Kamp in Renesse

Voor de leukste schoolkampen en verenigingsuitjes zit u goed bij Groepsaccommodatie CJV Kamp in Renesse. De faciliteiten zijn uitstekend en naast het speelterrein, de sportvelden en de grote zitkuil met stenen barbecues is ook het nabijgelegen strand de plek voor de leukste groepsactiviteiten. De wijde omgeving van het kampgebouw biedt eveneens veel opties, zoals een heuse mountainbiketocht door de Zeeuwse bossen, een avontuurlijke spooktocht of een wedstrijdje paintballen.

Inrichting groepsaccommodatie CJV Kamp in Renesse

De gezellige groepsaccommodatie in Renesse biedt plek voor maximaal 80 personen en er zijn 10 slaaphutten. Daarnaast is er een eetzaal en zeer uitgebreide keuken die van alle gemakken is voorzien. Ook beschikt het kampgebouw over een grote recreatiezaal, buitenterras en sanitaire ruimtes voor dames en heren met een apart invalidetoilet en aangepaste doucheruimte. In het hele gebouw is uiteraard wifi aanwezig.

Eropuit in de omgeving van Renesse

Het gezellige centrum van Renesse ligt op steenworp afstand van de groepsaccommodatie en ook de bekende Brouwersdam is nabijgelegen. Het is tevens mogelijk om leuke groepsarrangementen te boeken, zoals een oriƫntatietocht te voet, per step of op de mountainbike, een heus survivalparcours of een strandsport- en watersportarrangement. Voor een educatief dagje is Deltapark Neetje Jans een echte aanrader. De mogelijkheden zijn oneindig!

Foto's van CJV Kamp Renesse

Accommodaties van CJV Kamp Renesse

CJV Kamp

80 Personen
10 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen