Groepshuizen Broedershoek in Koudekerke

Met zowel grote als kleine groepen kunt u genieten van een verblijf in één van de groepshuizen op Vakantieoord Broedershoek in Koudekerke. De rolstoeltoegankelijke groepsverblijven beschikken over uitstekende faciliteiten, waaronder wifi, en u heeft de keuze om naast de groepshuizen een groeps-dagverblijf met uitgebreide keuken en aangepaste toiletten te huren. Naast familie, vriendengroepen en verenigingen biedt Vakantieoord Broedershoek ook voor zakelijke doeleinden uitkomst.

Inrichting groepshuizen Broedershoek in Koudekerke

Groepen tot 60 personen kunnen comfortabel overnachten in de groepshuizen van Vakantieoord Broedershoek. Alle groepshuizen zijn identiek en elk verblijf is volledig gelijkvloers en beschikt over een gezellig woongedeelte met keuken en zithoek, buitenterras en 4 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 aangepaste badkamer, speciaal voor mindervaliden. De ruime groeps-dagverblijven bieden plek voor maar liefst 30 tot 60 personen.

Op het park vindt u onder andere een grote speelweide met diverse kinderspeeltoestellen en een gezellige recreatieruimte waar u eveneens terecht kunt voor een hapje, drankje of zelfs een complete maaltijd.

Eropuit in de omgeving van Koudekerke

Huur fietsen bij de Broedershoek en ga eropuit in de omgeving van Koudekerke. Ontdek het nabijgelegen Vlissingen en Middelburg en de uitgestrekte Zeeuwse natuurgebieden. Op het strand van Koudekerke, op loopafstand van de groepshuizen, is er voor jong en oud van alles te beleven en aan de kust bij Domburg kunt u diverse watersporten beoefenen. Voor een leuk dagje uit zijn onder meer Deltapark Neeltje Jans of een onvergetelijke rondvaart over de Oosterschelde echte aanraders.

Foto's van Broedershoek

Accommodaties van Broedershoek

Broedershoek 2 (5-10 personen)

10 Personen
4 Slaapkamers

Broedershoek 1 (10-30 personen)

30 Personen
12 Slaapkamers

Broedershoek 3 (30-60 personen)

60 Personen
24 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen