Aangepaste groepsaccommodatie & Zorgaccommodaties

Op Groepen Zeeland vindt u de sfeervolle aangepaste groepsaccommodaties in Zeeland, speciaal voor mindervaliden en zorgbehoevenden. Ook de omgeving van Zeeland biedt de leukste activiteiten en veel mooie (rolstoeltoegankelijke) plekken. Op zoek naar een uniek verblijf in de prachtige Zeeuwse omgeving? Boek dan gemakkelijk en snel de gewenste aangepaste groepsaccommodatie en zorgaccommodaties in Zeeland via onze eenvoudige zoek- en boekfunctie!

Verfijn uw resultaten

Toon filters

Indeling / kamers

Reset filters

{{ selectedMarker.name[1] }}

  • {{ selectedMarker.company.address.street + ' ' + selectedMarker.company.address.number }}
    {{ selectedMarker.company.address.postcode + ' ' + selectedMarker.company.address.city }}
  • {{ selectedMarker.company.telephone }}
  • {{ selectedMarker.zoover_score }} o.b.v. {{ selectedMarker.zoover_total }} beoordelingen
Bekijk accommodatie Bezoek website
Geen accommodaties gevonden

Uitstekende voorzieningen voor mindervaliden

Wij bieden een volledig en duidelijk overzicht van alle mogelijkheden en uitstekende voorzieningen voor mindervaliden en zorgbehoevenden. Op Groepen Zeeland vindt u gegarandeerd de geschikte groepsaccommodatie, helemaal op uw wensen gebaseerd. Zo zijn er aangepaste groepsaccommodaties met onder meer drempelloze kamers en verbrede doorgangen, aangepaste badkamers en slaapkamers met comfortabele hoog-laagbedden.

De leukste dagjes uit voor mindervaliden in Zeeland

Benieuwd naar de leukste dagjes uit in Zeeland voor mindervaliden en zorgbehoevenden? Ontdek een stukje Zuid-Afrika in Zeeland en bezoek Struisvogelboerderij Monnikenwerve of ga voor een spectaculaire show in het Zuidlandtheater in Terneuzen. Ook is er niets mooiers dan een kijkje nemen in de adembenemende natuurgebieden of glooiende duingebieden die Zeeland rijk is. Oh, en vergeet natuurlijk uw fototoestel niet.