Aangepaste groepsaccommodaties in Zeeland

Sfeervolle aangepaste groepsaccommodaties in Zeeland vindt u op GroepenZeeland.nl. Deze accommodaties zijn speciaal voor mindervaliden en zorgbehoevenden. Wij doen er alles aan om u een aangenaam verblijf te verzorgen. Speciale hulpmiddelen en zorg zijn aanwezig of kunnen geregeld worden. Ook de omgeving van Zeeland biedt de leukste activiteiten en veel mooie (rolstoeltoegankelijke) plekken. Een zorgeloze vakantie in een aangepaste groepsaccommodatie beleeft u bij GroepenZeeland.

Zoek direct in ons aanbod zorgaccommodaties

Op zoek naar een uniek verblijf in de prachtige Zeeuwse omgeving? Boek dan gemakkelijk en snel via onze eenvoudige zoek- en boekfunctie de gewenste aangepaste groepsaccommodatie en zorgaccommodatie in Zeeland!

Verfijn uw resultaten

Toon filters

Indeling / kamers

Reset filters

{{ selectedMarker.name[1] }}

  • {{ selectedMarker.company.address.street + ' ' + selectedMarker.company.address.number }}
    {{ selectedMarker.company.address.postcode + ' ' + selectedMarker.company.address.city }}
  • {{ selectedMarker.company.telephone }}
  • {{ selectedMarker.zoover_score }} o.b.v. {{ selectedMarker.zoover_total }} beoordelingen
Bekijk accommodatie Bezoek website
Geen accommodaties gevonden

Zorgeloos op vakantie in onze aangepaste accommodaties

Wij bieden een volledig en duidelijk overzicht van alle mogelijkheden en uitstekende voorzieningen voor mindervaliden en zorgbehoevenden. Op GroepenZeeland vindt u gegarandeerd de geschikte aangepaste groepsaccommodatie in Zeeland, helemaal op uw wensen gebaseerd. Zo zijn er zorgaccommodaties met onder meer drempelloze kamers en verbrede doorgangen, aangepaste badkamers en slaapkamers met comfortabele hoog-laagbedden.

De leukste dagjes uit voor mindervaliden 

Benieuwd naar de leukste dagjes uit in Zeeland voor mindervaliden en zorgbehoevenden tijdens uw verblijf in één van onze aangepaste groepsaccommodaties ? Ontdek een stukje Zuid-Afrika in Zeeland en bezoek Struisvogelboerderij Monnikenwerve of ga voor een spectaculaire show in het Zuidlandtheater in Terneuzen. Ook is er niets mooiers dan een kijkje nemen in de adembenemende natuurgebieden of glooiende duingebieden die Zeeland rijk is. Oh, en vergeet natuurlijk uw fototoestel niet om de mooiste kiekjes te maken tijdens uw verblijf in één van onze aangepaste groepsaccommodaties in Zeeland.