Vakantiehuis De Arke Schoondijke 

Een bijzonder huis in een fantastische omgeving, dat is vakantiehuis De Arke in Schoondijke. Vanuit het authentieke Zeeuwse vakantiehuis heeft u prachtig uitzicht op de hoogstamboomgaard waar in het zomerseizoen de appels en peren voor het grijpen liggen. Ook met kinderen is De Arke een echte aanrader. De omgeving van het vakantiehuis, nabij de kust, de Westerschelde en buurland België, biedt talloze mogelijkheden en dagjes uit voor jong en oud! 

Inrichting vakantiehuis De Arke in Schoondijke 

Het gezellige houten vakantiehuis De Arke in Schoondijke is geschikt voor een fantastisch verblijf voor maximaal 12 personen en beschikt over een ruime en gemoedelijke woonkamer en een aparte keuken. Op de begane grond bevindt zich een 2-persoons slaapkamer met eigen badkamer en toilet en op de eerste verdieping bevinden zich nog eens twee grote comfortabele slaapkamers met eigen sanitair. 

Eropuit in de omgeving van Schoondijke 

Ga eropuit tijdens uw verblijf bij vakantie De Arke en ontdek diverse gezellige dorpjes als Schoondijke en Cadzand-Bad of steek de Belgische grens over en bezoek onder meer het bekende Sea Life Blankenberge. Geniet van zon, zee en strand of ga er met zijn allen een leuk dagje op uit. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan bowlen of een prachtige wandel- of fietstocht maken door de mooie natuur. Ook kunt u met de kinderen naar het zwembad of een speelboerderij in de buurt gaan. De mogelijkheden zijn oneindig! 

Verhage Recreatie

Foto's van Verhage Recreatie

Accommodaties van Verhage Recreatie

Vakantiehuizen De Arke, De Bedstee en Het Karnhuis

24 Personen
10 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen