Gezellige groepsaccommodaties De Witte Boulevard in Renesse

Voor een onvergetelijk groepsverblijf met familie, vrienden, collega’s of zorggroep boekt u één van de gezellige groepsaccommodaties van De Witte Boulevard, nabij het centrum én het strand van Renesse. Naast de ideale ligging beschikt u over uitstekende faciliteiten en biedt het vakantiepark voor jong en oud diverse mogelijkheden. Er is onder meer een gezellige speeltuin voor kinderen aanwezig en daarnaast kan de actieve watersporter lekker gaan duiken. Het is ook mogelijk een duikclinic te volgen of zelfs een duikbrevet te halen op het duikcentrum van De Witte Boulevard! 

Inrichting groepsaccommodatie De Witte Boulevard in Renesse

Op vakantiepark De Witte Boulevard staan diverse groepsaccommodaties voor maximaal 26 personen. Alle groepsverblijven beschikken onder andere over een ruime woonkamer met gezellige zithoek, goed gefaciliteerde keuken, comfortabele slaapkamers en goed onderhouden sanitair (ook voor mindervaliden) op de benedenverdieping. Er is uiteraard wifi in de groepsaccommodatie, ontbijt en/of maaltijdservice is mogelijk en daarnaast ontvangt u tijdens uw verblijf gratis de Zeelandpas voor aantrekkelijke voordelen voor de leukste dagjes uit in Renesse en omgeving.

Eropuit in de omgeving van Renesse

Rondom Renesse is van alles te doen voor jong en oud. De groepsaccommodaties liggen nabij het lange strand en de prachtige duinen van Schouwen-Duiveland, maar ook het gezellige centrum van Renesse ligt op steenworp afstand. In de omgeving vindt u mooie wandel- en fietspaden en u kunt genieten van bijvoorbeeld een schitterende rondvaart over het Grevelingenmeer. Andere aanraders zijn de Zeeuwse Deltawerken, Nationaal Park Oosterschelde of, voor de echte watersportliefhebbers, een dagje Brouwersdam.

Vakantiepark De Witte Boulevard

Foto's van Vakantiepark De Witte Boulevard

Accommodaties van Vakantiepark De Witte Boulevard

Familiehuis Witte Boulevard

12 Personen
5 Slaapkamers

Familiehuis Witte Boulevard

16 Personen
8 Slaapkamers

Familiehuis Witte Boulevard

26 Personen
10 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen