Landelijke groepsaccommodaties in Serooskerke

In het mooie Serooskerke op het Zeeuwse schiereiland Walcheren - met de meeste zonuren van Nederland - bieden wij diverse landelijke en bovenal compleet ingerichte groepsaccommodaties aan. Alle accommodaties bevinden zich in het schitterende buitengebied van Walcheren, nabij het Veerse Meer en de Noorzeestranden. Diverse hoogtepunten in de regio van de groepsaccommodaties zijn onder meer De Neeltje Jans, vele idyllische dorpjes, natuurgebied Oranje zon,  het altijd gezellige Domburg, Veere, en de hoofdstad Middelburg. De perfecte locatie voor families, fietsers, wandelaars en watersportliefhebbers.

Diverse groepshuizen voor kleine groepen

In totaal worden er drie groepshuizen voor respectievelijk 10, 15 en 18 personen. Het 10-persoons familiehuis Goedzicht is een luxe bovenwoning met geweldig uitzicht over het Polderlandschap; ideaal voor kleinere groepen.

Onze 15-persoons groepsaccommodatie ‘t Noorderlicht voor onder andere families en vriendengroepen heeft een prettige landelijke sfeer en is op luxe wijze ingericht.

Groepsaccommodatie ‘t Buitenverblijf is luxe en bovenal landelijk gelegen aan een weg naar het Zeeuwse strand. Achter het huis bevindt zich een grote tuin met buitenzwembad.

Alle accommodaties zijn voorzien van een terras/veranda en andere verrassende faciliteiten voor een geweldig groepsverblijf in Serooskerke. De huizen zijn erg ruim en bij minder weer kunt u zich prima binnen vermaken door samen te koken, te ontspannen of spelletjes te doen.

Omgeving en vermaak

Tijdens een verblijf met de hele groep in één van onze groepshuizen is er niets leukers dan eropuit te trekken in de omgeving. Nergens kan dat beter dan in Zeeland. Walcheren is hét schiereiland van Zeeland, bestaande uit de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen. De huizen zijn erg ruim en bij minder weer kunt u zich prima binnen vermaken door samen te koken, te ontspannen of spelletjes te doen. Bijna het hele jaar door worden er wekelijks evenementen georganiseerd, op het eiland voor de toeristen en de lokale bewoners.

Vakantiehuis Walcheren

Foto's van Vakantiehuis Walcheren

Accommodaties van Vakantiehuis Walcheren

Groepshuis ’t Noorderlicht

15 Personen
7 Slaapkamers

Luxe familiehuis Goedzicht

10 Personen
5 Slaapkamers

Luxe groepshuis ’t Buitenverblijf

18 Personen
8 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen