Gezellige groepsaccommodaties Stee aan Zee in Serooskerke   

Voor een gezellig verblijf met familie, vrienden of de vereniging zit u goed bij de groepsaccommodaties van Stee aan Zee in Serooskerke. Ook voor onvergetelijke schoolkampen en comfortabele zakelijke verblijven met collega’s bent u aan het juiste adres. Naast fantastische faciliteiten beschikt vakantiepark Stee aan Zee over een grote speelweide met speeltoestellen waar kinderen onbezorgd kunt spelen. De centrale ligging van de groepsaccommodaties, nabij zee, het Veerse Meer en het dorpscentrum van Serooskerke, maakt ook nog eens de leukste dagjes uit en bedrijfsuitjes mogelijk.

Inrichting groepsaccommodaties Stee aan Zee in Serooskerke   

Alle familiehuizen van Stee aan Zee in Serooskerke zijn sfeervol, van alle gemakken voorzien en geschikt voor 4 tot 14 personen. Elke accommodatie beschikt over een gezellige woonkamer met goed gefaciliteerde open keuken, comfortabele slaapkamers en één of meerdere badkamers. Daarnaast bevindt zich een overzichtelijke speelweide nabij de accommodaties, is er de mogelijkheid om barbecue- en gourmetschotels te bestellen en kan er gefeest worden in een speciale ruimte. Overal kunt u gebruik maken van het gratis wifi-netwerk en ook trouwe viervoeters zijn van harte welkom tijdens uw verblijf.

Gezien de ideale ligging van de groepshuizen ten opzichte van elkaar is het mogelijk om met één groep meerdere verblijven te huren, waardoor u gezamenlijk op pad bent én toch geniet van privacy. 

Eropuit in de omgeving van Serooskerke   

Een verblijf in één of meerdere groepsaccommodaties is uitstekend te combineren met gezellige groepsuitjes. Ontdek ambachtelijke winkels, restaurantjes en de Zeeuwse cultuur in Serooskerke, ga heerlijk zwemmen, zonnen of sporten op het strand of maak een prachtige rondvaart over het eveneens nabijgelegen Veerse meer. Ook kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken of bijvoorbeeld de Deltawerken bezoeken. Een onvergetelijke dag met de kinderen? Na een bezoekje aan onder meer Berkenhof’s Tropical Zoo of Molen de Jonge Johannes kan hun dag zeker niet meer stuk! 

Foto's van Stee Aan Zee

Accommodaties van Stee Aan Zee

Grote groepswoning de Zilvermeeuw

14 Personen
7 Slaapkamers

Grote groepswoning de Scholekster

14 Personen
7 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen