Comfortabele groepsaccommodatie Huize Marja in Zoutelande

Comfortabele groepsaccommodatie Huize Marja ligt op een steenworp afstand van het bijzonder gezellige centrum van Zoutelande en het Zeeuwse zandstrand. Groepsaccommodatie Huize Marja heeft alles in huis voor onder meer een geweldig familieweekend of schoolkamp. Naast de uitstekende faciliteiten is de locatie van de groepsaccommodatie perfect en kunt u de meest geweldige groepsuitjes voor jong en oud plannen in de omgeving.

Inrichting groepsaccommodatie Huize Marja in Zoutelande

Groepsaccommodatie Huize Marja is compleet ingericht voor zelfverzorgende groepen tot maximaal 42 personen en is van alle gemakken voorzien. Zo is er een gezellige ontspanningsruimte, een volledig ingerichte keuken en zijn er totaal 18 comfortabele slaapkamers. Ideaal, zodat u niet met grote groepen een kamer hoeft te delen. Ook beschikt Marja over een mooie tuin met terras en privéparkeerplaats naast de groepsaccommodatie. 

In Huize Marja is plaats voor maar liefst 34 personen. Grotere groepen tot 42 personen kunnen de 8-persoons bungalow achter de groepsaccommodatie bijboeken.

Eropuit in de omgeving in Zoutelande

Ga eropuit in de omgeving van Zoutelande en ontdek naast het gezellige centrum de omliggende duinen waar u kunt genieten van een uniek uitzicht over Walcheren en de zogenoemde Zeeuwse Rivièra. U vindt hier fantastische wandel- en fietspaden, maar ook kunt u een uitstapje maken naar grotere steden als Middelburg en Vlissingen. Ook kunt u op het strand lekker zonnen, sporten of uitdagende watersporten zoals kitesurfen beoefenen voor de kust van Domburg. Voor een lekker etentje of drankje kunt u uitstekend terecht bij één van de Zeeuwse strandpaviljoenen!

Foto's van Huize Marja

Accommodaties van Huize Marja

Huize Marja

42 Personen
18 Slaapkamers

Huize Marja

34 Personen
18 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen