Ontdek de luxe groepsaccommodatie KOM! in Sint Maartensdijk in Zeeland

De luxe groepsaccommodatie KOM! biedt een ontspannen verblijf in een rijksmonument op het eiland Tholen, het best bewaarde geheim van Zeeland. U wandelt via natuurgebied de Pluimpot binnen 20 minuten naar de Oosterschelde waar u een mooie wandeling kunt maken. Kom even helemaal tot rust in de luxe groepsaccommodatie in Zeeland waar het u aan niets zal ontbreken.

Luxe groepsaccommodatie voor 24 personen

De groepsaccommodatie is van werkelijk alle gemakken voorzien en straalt rust en charme uit. U huurt de groepsaccommodatie exclusief en geniet dus van optimale privacy en uiteraard onze service. Zo zorgen wij dat bij aankomst alle bedden zijn opgemaakt en liggen er handdoeken voor u klaar. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw koffer uit te pakken en genieten van een gezellig samenzijn met familie, vrienden of collega’s. 

In de sfeervolle woonkamer bevindt zich een grote loungehoek met banken en stoelen, als ook een bar waar u gezellig een drankje kunt drinken. Mochten de kinderen even televisie willen kijken terwijl u gezellig wilt bijkletsen, dan is dit geen enkel punt. Er is een aparte televisiekamer waar ze zich even kunnen terugtrekken.

De ruime keuken is voorzien van alle gemakken en diverse inbouwapparatuur. U kunt in Groepsaccommodatie KOM! verblijven op basis van zelfvoorziening, maar mocht u even geen zin hebben om te koken, dan doen wij dat graag voor u. Ook is het mogelijk om een barbecue te organiseren op het ruime terras waar de tafels, stoelen en een loungeset voor u klaar staan.

De luxe groepsaccommodatie in Zeeland is voorzien van 10 slaapkamers, allen met een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. 3 badkamers beschikken tevens over een extra bad. Uiteraard is het mogelijk om een extra bed of babybedje te plaatsen in de kamer.

Ontdek Zeeland tijdens uw verblijf in Groepsaccommodatie KOM!

Wij kunnen proberen te beschrijven hoe mooi de ligging en de omgeving is, maar eigenlijk kunt u dit het beste zelf ontdekken. De natuur van het eiland Tholen ademt een en al rust uit en het is dan ook de ideale plek om te verblijven als u wilt wandelen, fietsen of vogels spotten. Er zijn dus vele mogelijkheden voor een geslaagd verblijf, ervaar het zelf en kom naar Groepsaccommodatie KOM!


Hotel KOM!

Foto's van Hotel KOM!

Accommodaties van Hotel KOM!

KOM!

24 Personen
10 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen