Groepsaccommodaties Ride by the Sea in Koudekerke 

Sfeervol en in stijl verblijven aan de Zeeuwse kust met bijvoorbeeld de familie, vereniging of woongroep, daar lenen de groepsaccommodaties van Ride by the Sea in Koudekerke zich uitstekend voor. Beide groepsaccommodaties zijn uniek, uitermate geschikt voor mindervaliden. Met de Saloon en Western Ranch om de hoek is de cirkel helemaal rond. De ranch, direct gelegen aan de ruiterpaden, biedt de mogelijkheid om uw paard mee te nemen, tijdens uw verblijf paardrijlessen te volgen en bijzondere strandritten te maken. De mogelijkheden zijn echt oneindig!   

Inrichting groepsaccommodaties Ride by the Sea in Koudekerke 

De comfortabele groepsaccommodaties van Ride by the Sea in Koudekerke zijn geschikt voor groepen tot maximaal 20 personen. Beide accommodaties hebben haar eigen charme, zijn volledig vrijstaand en beschikken over onder meer een gezellige zitkamer, uitgebreide keuken met eetkamer, goed onderhouden sanitair en ruime slaapkamers. Ook zijn de groepsaccommodaties in Koudekerke voorzien van gratis wifi. Op de gezellige binnenplaats en terrassen is het heerlijk vertoeven en verzorgde maaltijden en barbecues behoren eveneens tot de vele mogelijkheden. 

Eropuit in de omgeving van Koudekerke 

Met de vele wandel-, fiets- en ruiterroutes naast de deur kunt u op diverse manieren genieten van de adembenemende natuur rondom Koudekerke en in de wijde omgeving van Walcheren. Het prachtige Veerse Meer, maar ook gezellige plaatsen als Domburg, Vlissingen en het grotere Middelburg lenen zich ideaal voor de leukste dagjes uit. Ook voor groepen met kinderen is er van alles te beleven in de buurt. Naast het nabijgelegen strand en de leuke strandtentjes toveren Het Arsenaal, Deltapark Neeltje Jans en Reptielenzoo Iguana gegarandeerd een lach op ieders gezicht.

Guesthouse Ride by the Sea

Foto's van Guesthouse Ride by the Sea

Accommodaties van Guesthouse Ride by the Sea

Het Blauwe Huis - Ride by the Sea

10 Personen
5 Slaapkamers

Guesthouse Ride by the Sea

22 Personen
7 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen

 

Onze gasten vertellen