Groepsaccommodaties Ride by the Sea in Koudekerke 

Sfeervol verblijven en overnachten aan zee in één van de comfortabele groepsaccommodaties van Ride by the Sea? Kom met familie, vrienden of collega’s, maar ook voor zorggroepen en zakelijke bijeenkomsten biedt groepsaccommodatie Ride by the Sea uitkomst. Ontdek de uitstekende faciliteiten voor een onvergetelijk en ontspannen verblijf, op slechts een kilometer van het Dishoekse strand ligt ons mooie familiebedrijf. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken zijn de groepsaccommodaties van alle gemakken voorzien, voor een comfortabel, zorgeloos en onvergetelijk verblijf in Zeeland. De centrale ligging van de groepsaccommodaties, nabij zee, Middelburg, Vlissingen en Zoutelande en natuurlijk het Veerse Meer, maakt dit alles ook nog eens de leukste dagjes uit en bedrijfsuitjes mogelijk.

Onze groepsaccommodaties in het Zeeuwse Koudekerke

Wij beschikken over 2 comfortabele groepsaccommodaties in Zeeland, namelijk Het Blauwe Huis en Guesthouse.

Het Blauwe Huis is een kleurrijke, grote chalet waar u met maximaal 10 personen kunt overnachten. Wilt u met meer mensen bij ons overnachten, dan is het spiksplinternieuwe Guesthouse, geschikt voor maximaal 22 personen, misschien wel iets voor u. Welke groepsaccommodatie u ook huurt, u beleeft bij ons een fantastisch verblijf aan de Zeeuwse kust.

Bij Ride by the Sea is het ook mogelijk om beide groepsaccommodaties te huren, waardoor u met maximaal 32 personen bij ons kunt verblijven.

Inrichting groepsaccommodaties Ride by the Sea in Koudekerke 

Onze accommodaties hebben beide eigen charmes, zijn volledig vrijstaand en beschikken over onder meer een gezellige zitkamer, uitgebreide keuken met eetkamer, goed onderhouden sanitair en ruime slaapkamers. Ook zijn de groepsaccommodaties in Koudekerke voorzien van gratis wifi. Op de gezellige binnenplaats en terrassen is het heerlijk vertoeven. U kunt in de groepsaccommodaties van Ride by the Sea verblijven op basis van logies en zelfverzorging. In 2020 wordt er een heel nieuw Guesthouse gerealiseerd!

Eropuit in de omgeving van Koudekerke 

Met de vele wandel-, fiets- en ruiterroutes naast de deur kunt u op diverse manieren genieten van de adembenemende natuur rondom Koudekerke en in de wijde omgeving van Walcheren. Het prachtige Veerse Meer, maar ook gezellige plaatsen als Domburg, Veere, Zoutelande en het grotere Middelburg lenen zich ideaal voor de leukste dagjes uit. Ook voor groepen met kinderen is er van alles te beleven in de buurt. Naast het nabijgelegen strand en de leuke strandtenten toveren Pannenkoek- en speelboerderij de Jonge Johannes, het Arsenaal, Deltapark Neeltje Jans, gegarandeerd een lach op ieders gezicht.

Guesthouse Ride by the Sea

Foto's van Guesthouse Ride by the Sea

Accommodaties van Guesthouse Ride by the Sea

Het Chalet - Ride by the Sea

10 Personen
5 Slaapkamers

Guesthouse Ride by the Sea

22 Personen
7 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen