Gezellige groepsaccommodatie Seeburgh in Oostkapelle  

Nabij de prachtige kustlijn van Oostkapelle staat de gezellige en kleurrijk ingerichte groepsaccommodatie Seeburgh. Kom met de hele familie, vriendengroep of vereniging en ontdek alle geweldige faciliteiten. De groepsaccommodatie is volledig rolstoelvriendelijk en de omringende natuur is echt adembenemend. Voor kinderen zijn er diverse speelvoorzieningen aanwezig en de omgeving is één groot paradijs voor jong en oud. Groepsaccommodatie Seeburgh leent zich eveneens prima voor zakelijke verblijven in combinatie met de leukste bedrijfsuitjes, maar ook natuurliefhebbers en watersporters zitten hier zeker op hun plek.  

Inrichting groepsaccommodatie Seeburgh in Oostkapelle  

Groepsaccommodatie Seeburgh in Oostkapelle is van alle gemakken voorzien en biedt plaats voor maximaal 28 personen. De accommodatie is rolstoeltoegankelijk en daarom ook geschikt over mindervaliden. Er bevindt zich onder meer een gezellige woonkamer met ruime serre, praktisch ingerichte keuken en de slaapkamers zijn meer dan aangenaam. Ook zijn er fantastische speelfaciliteiten voor grote en kleine kinderen, zoals een kinderhoekje, wipwap en een inground trampoline in de afgesloten tuin. Ook is de hele groepsaccommodatie voorzien van gratis wifi, zodat u overal en altijd online kunt.

Eropuit in de omgeving van Oostkapelle  

De omgeving van Oostkapelle biedt ongekend veel mogelijkheden om eropuit te gaan. De groepsaccommodatie ligt aan de Zeeuwse duinrand, nabij Domburg. Beide kustdorpjes zijn sfeervol en bieden voor ieder wat wils; van gezellige restaurantjes tot echte historie. Maak mooie wandelingen en fietstochten in de omliggende bossen, ga voor een dagje zon, zee en strand of kies voor leuke groepsuitjes zoals een uitstapje naar het mooie Vlissingen. Ook kunt u een bezoek brengen aan GlowGolf Middelburg of met de kinderen genieten bij bijvoorbeeld Speelmolen De Jonge Johannes. 

Groepsaccommodatie Seeburgh

Foto's van Groepsaccommodatie Seeburgh

Accommodaties van Groepsaccommodatie Seeburgh

Seeburgh

28 Personen
11 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen

 

Onze gasten vertellen