Groepsaccommodatie MarisStella in Aardenburg 

Voor een veelzijdig en onvergetelijk verblijf met familie, vrienden of collega’s zit u goed bij groepsaccommodatie MarisStella in Aardenburg, dichtbij de Zeeuws-Vlaamse grens. De compleet ingerichte groepsaccommodatie is niet alleen comfortabel, maar laat u ook kennis maken met de geweldige faciliteiten die MarisStella te bieden heeft. Geniet van rust, cultuur en historie of waai lekker uit aan de Zeeuwse kust. Ook liggen gezellige Belgische kustplaatsjes als het adembenemende Brugge, Knokke of studentenstad Gent nabij voor het echte vakantiegevoel. 

Inrichting groepsaccommodatie MarisStella in Aardenburg 

De groepsruimte van comfortabele groepsaccommodatie MarisStella is van alle gemakken voorzien en beschikt over een gezellige ruime woonkamer met houtkachel en open keuken en 6 slaapkamers. Tijdens een verblijf bij MarisStella geniet u van veel buitenruimte en beschikt u over een eigen terras en een grote tuin met speeltoestel, zodat de kinderen zich ook opperbest kunnen vermaken. Natuurlijk is er wifi aanwezig, zodat u altijd even online kunt! 

Eropuit in de omgeving van Aardenburg 

Een verblijf in groepsaccommodatie MarisStella is perfect te combineren met de geweldigste groepsuitjes. Er zijn vele fietsroutes in de omgeving en het ’t Zwin, een prachtig natuurgebied, is de plek om eindeloos te wandelen. Ook de nabijgelegen stranden lenen zich perfect voor een dagje uit met de hele groep. Ook kinderen kunnen aan zee urenlang rennen, springen en vliegen. Op zoek naar echt iets unieks, dan zijn Sea Life Blankenberge en Berkenhof’s Tropical Zoo in Kwadendamme echte aanraders! 

Groepsaccommodatie MarisStella

Foto's van Groepsaccommodatie MarisStella

Accommodaties van Groepsaccommodatie MarisStella

Groepsaccommodatie MarisStella

16 Personen
6 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen