Groepsaccommodatie Inn d'n Eenhoorn in Colijnsplaat 

Groepsaccommodatie Inn d'n Eenhoorn in Colijnsplaat is een sfeervol en bijzonder ingericht vakantiehuis, omringd door een prachtige omgeving. Naast uitstekende faciliteiten kunt u genieten van de ultieme rust. Dankzij de centrale ligging bent u ook nabij gezellige bruisende kustdorpjes en steden, diverse Zeeuwse meren en de Noordzee, ideaal om eropuit te gaan in Zeeland.   

Inrichting groepsaccommodatie Inn d'n Eenhoorn in Colijnsplaat 

De gehele groepsaccommodatie voor maximaal 12 personen in Colijnsplaat is op authentieke wijze ingericht. Op de begane grond bevindt zich de Romeinse binnentuin, ofwel gezellige woonruimte, grenzend aan de boerenkeuken. In de Keltische zitkamer kunt u met het hele gezelschap rondom de King Arthur’s-tafel zitten. Op de eerste etage vindt u 5 slaapkamers en een groot dakterras. Uiteraard is er wifi aanwezig. 

Voor zakelijke bijeenkomsten kunt u ook een verblijf inclusief de multifunctionele ruimte boeken. Zo komen u en uw collega’s niets tekort bij groepsaccommodatie Inn d'n Eenhoorn in Colijnsplaat.  

Eropuit in de omgeving van Colijnsplaat 

Colijnsplaat ligt op Noord-Beveland en is van alle Zeeuwse eilanden het op een na kleinste. Het eiland heeft een natuurlijke schoonheid in winter en zomer. Van massatoerisme is in deze vakantieregio nog nauwelijks sprake. Het is dan ook de plek bij uitstek voor rust en natuurlijke rijkdom. Ontdek de mooie zandstranden en de wandel- en fietspaden die u langs de parels van het eiland voeren, zoals de nostalgische winkeltjes, galerieën, de inlagen, vogelkijkhutten en prachtige vergezichten.

Ontdek de geschiedenis van Noord-Beveland die u tijdens uw tocht door het landschap zal worden verteld. Omringd door het Nationaal Park Oosterschelde, het Veerse Meer en de Noordzee, zijn de watersport- mogelijkheden eindeloos. Vaartuigen kunnen aanmeren in vijf prachtige jachthavens. Ook het brede scala aan restaurantjes en de gastvrije overnachting Inn d'n Eenhoorn dragen bij aan een optimaal vakantiegevoel. Een bezoek aan ons eiland is dan ook zeker de moeite waard!

Groepsaccommodatie “Inn d'n Eenhoorn”

Foto's van Groepsaccommodatie “Inn d'n Eenhoorn”

Accommodaties van Groepsaccommodatie “Inn d'n Eenhoorn”

Groepsaccommodatie “Inn d'n Eenhoorn”

12 Personen
5 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen

 

Onze gasten vertellen