Huisdiervriendelijke groepsaccommodatie CountryHouse de Vlasschure in Wissenkerke 

Huisdiervriendelijke groepsaccommodatie CountryHouse de Vlasschure in Wissenkerke biedt alles voor een gezellig verblijf aan de Zeeuwse kust. Tijdens uw verblijf beschikt u dan ook over uitstekende faciliteiten, waaronder gratis wifi en een bubbelbad voor nét dat beetje extra. De omgeving van de groepsaccommodatie is daarnaast fantastisch en biedt ongekende mogelijkheden voor de leukste activiteiten in Zeeland!

Inrichting groepsaccommodatie CountryHouse de Vlasschure in Wissenkerke 

De gezellige groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien en is zeer geschikt voor onder meer families en vriendengroepen tot 20 personen. De groepsaccommodatie bestaat uit meerdere bungalows en beschikt naast alle basisvoorzieningen over onder meer barbecuevoorzieningen en een mooie tuin met terras. 

Eropuit in de omgeving van Wissenkerke 

Tijdens uw verblijf is er natuurlijk niets leukers dan eropuit te gaan in de omgeving van Wissenkerke. De ligging van de groepsaccommodatie aan de Zeeuwse kust maakt de mooiste wandelingen en fietstochten mogelijk. Daarnaast biedt de omgeving ook vele mogelijkheden voor leuke groepsactiviteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoekje aan de Zeeuwse Deltawerken of een prachtige rondvaart over de Oosterschelde? Ook voor sportievelingen en watersporters is de ligging ideaal. Domburg of Veere staan bekend als toplocaties voor duiken en kitesurfen. 

Groepsaccommodatie CountryHouse de Vlasschure

Foto's van Groepsaccommodatie CountryHouse de Vlasschure

Accommodaties van Groepsaccommodatie CountryHouse de Vlasschure

Groepsaccommodatie CountryHouse de Vlasschure

20 Personen
9 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen