Groepsaccommodatie De Kabbelaar in Scharendijke 

Groepsaccommodatie De Kabbelaar, gelegen aan de kust van Scharendijke in het mooie Zeeland, is het ideale vakantieverblijf voor grote families, verenigingen of schoolkampen. Naast een comfortabel verblijf en uitstekende voorzieningen beschikt Dive-Inn de Kabbelaar over een gezellig eetcafé voor de lekkerste hapjes en drankjes. Daarnaast biedt De Kabbelaar de mogelijkheid om een verblijf te combineren met duiken in één van de mooiste wateren van Zeeland. Ook Scharendijke en haar omgeving biedt talloze mogelijkheden voor jong en oud! 

Inrichting groepsaccommodatie De Kabbelaar in Scharendijke 

Groepsaccommodatie De Kabbelaar biedt plaats voor maar liefst 50 personen en beschikt over 14 gezellig ingerichte 2-, 4- en 6-persoonskamers. Elke kamer is voorzien van een eigen toilet met wastafel. Op de begane grond bevinden zich ruime douches. Graag een verblijf met privé badkamer? Geen probleem. Bij groepsaccommodatie De Kabbelaar kunt u ook een luxe ingerichte kamer met eigen badkamer boeken, speciaal voor langere verblijven in Scharendijke.  

Eropuit in de omgeving van Scharendijke 

Duiken? Dan bent u aan het goede adres bij Dive-Inn De Kabbelaar in Scharendijke. Hier vindt u duiklocatie Het Kabbelaars Rif, een afgezonken kunstrif dat verschillende diergroepen aantrekt. Daarnaast heeft De Kabbelaar drie prachtige duiklocaties in de omgeving van Scharendijke, allemaal in het bekende Grevelingenmeer. Ook kunt u tijdens uw verblijf in de groepsaccommodatie kiezen voor de leukste groepsactiviteiten en gezelligste dagjes uit. Wat dacht u van een rondvaart over de Oosterschelde of een dagje zon, zee en strand?

Dive-Inn De Kabbelaar

Foto's van Dive-Inn De Kabbelaar

Accommodaties van Dive-Inn De Kabbelaar

Dive-Inn De Kabbelaar

30 Personen
0 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen

 

Onze gasten vertellen