Groepsaccommodaties De Veerhoeve in Wolphaartsdijk 

De gezellige groepsaccommodaties van De Veerhoeve in Wolphaartsdijk is een echte aanrader voor families, vrienden, verenigingen en scholen. Naast de uitstekende faciliteiten en voorzieningen, zoals een visvijver, speeltuin, fietsverhuur, en snackbar, biedt de ligging van beide groepsaccommodaties uitkomst voor jong en oud. Waag u aan allerlei groepsactiviteiten, zoals kanoën en zeilen op het Veerse Meer of vertoef lekker op het strand. Een extraatje: om de hoek bevindt zich een supermarkt, zodat u nooit ver hoeft te lopen met de dagelijkse boodschappen. Ideaal toch? 

Inrichting groepsaccommodaties De Veerhoeve in Wolphaartsdijk 

In de groepsaccommodaties van De Veerhoeve kunt u terecht met groepen tot maar liefst 66 personen. Beide groepsverblijven zijn compleet ingericht en beschikken onder meer over een compleet ingerichte keuken, eetzaal en ruime comfortabele slaapkamers. Het is tevens mogelijk om te kiezen voor maaltijdverzorging. Lekker zorgeloos verblijven met de hele groep dus! 

Eropuit in de omgeving van Wolphaartsdijk 

Beide groepsaccommodaties liggen pal aan het Veerse Meer, dat tevens een fantastische duiklocatie is voor watersportliefhebbers. In de omgeving zijn prachtige wandel- en fietspaden aangelegd, maar ook het Nationaal Park, het gezellige Goes en nabijgelegen kustdorpjes mogen eigenlijk niet onontdekt blijven. Echt iets origineels? Dan zijn de Zeeuwse Deltawerken of een rondvaart over de Oosterschelde echte aanraders voor u en uw groep.

Foto's van De Veerhoeve

Accommodaties van De Veerhoeve

De Veerhoeve - De Boerderij

32 Personen
3 Slaapkamers

De Veerhoeve - Het Spoorhuis

26 Personen
3 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen

 

Onze gasten vertellen