Groepshuizen Breezand in Vrouwenpolder 

De vakantie- en groepshuizen van Breezand Vakanties in Vrouwenpolder bieden voor ieder wat wils. Van voordelige groepsaccommodaties tot luxe groepsverblijven, allemaal nabij de Zeeuwse kust. Er bevinden zich op het strand onder meer diverse speelgelegenheden voor kinderen, maar er zijn ook uitstekende invalidevoorzieningen en eet- en drinkgelegenheden. Tijdens uw verblijf met familie, vrienden of de vereniging kunnen er eveneens diverse watersport- en strandsportactiviteiten worden uitgeoefend! 

Inrichting groepshuizen Breezand in Vrouwenpolder 

Voordelig, comfortabel of juist lekker luxe, u kiest zelf de geschikte groepsaccommodatie pal aan het strand bij Breezand in Vrouwenpolder, nabij Domburg en Kamperland. In de groepshuizen kunt u verblijven met groepen tot maximaal 20 personen en iedere accommodatie bevindt zich nabij zee en het gezellige kustdorpje Vrouwenpolder. De groepshuizen aan zee beschikken allen over wifi en huisdieren zijn toegestaan. Ook biedt Breezand groeps- en vakantiehuizen inclusief sauna en/of buitenhaard. Genieten! 

Eropuit in de omgeving van Vrouwenpolder 

Naast het fantastische (strand van) Vrouwenpolder is er van alles te beleven in Zeeland. Ga eropuit in de omgeving en maak prachtige wandelingen en fietstochten langs de mooiste natuurgebieden, zandduinen en gezellige kustdorpjes of grotere steden als Vlissingen en Middelburg. Berkenhof’s Tropical Zoo is een echte aanrader voor groepen met kinderen, maar u kunt bijvoorbeeld ook gaan midgetgolfen, bowlen of een rondvaart maken over het Veerse Meer. Wat de dag ook brengt, voor een heerlijk etentje zit u bij één van de Zeeuwse restaurantjes en eetcafés altijd goed. 

Breezand Vakanties

Foto's van Breezand Vakanties

Accommodaties van Breezand Vakanties

Hopman de Rijklaan 60

12 Personen
6 Slaapkamers

Zwaluwnest

12 Personen
6 Slaapkamers

Hopman de Rijklaan 6

18 Personen
9 Slaapkamers

Reserveer in 2 stappen

 

Onze gasten vertellen